sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kotisivu päivitys

Kotisivu päivitys tarpeellista vai ei?

Usein Internetissä törmää verkkosivuihin joista näkee heti, että kyseinen sivu on täynnä vanhaa tietoa tai sisällöltään puutteelinen.
Kun edellä mainittu tapaus on jonkun harrastelijan kotisivu niin tuskin sivulla kävijää sen enemmän harmittaa vaan vaihdetaan toiselle verkkosivulle.

Mutta kun tiedoiltaan vanhentunut tai muuten vajavainen kotisivu on toimivan yrityksen, koko paletti menee uusiksi.
Jos yrityksen kotisivu on vanhentunut tai vajavainen kotisivu päivitys on suotavaa pikavauhtia ihan yrityksen imagonkin kannalta.

On tärkeää ymmärtää yrityksen kotisivun tärkeys informaation jaon ja yrityksen löydettävyyden kannalta.

Surkea yritys kotisivu on kuin kivijalkamyymälän tyhjä näyteikkuna rikkinäisine käyntiovineen, jolloin homman lopputulos on asiakaskato ja luottamuksen puute.

Yrityksen kotisivu, joka sisältää vanhentunutta tietoa tai on muuten toteutukseltaa epämääräinen on varmin tapa hätistää kiinnostuneet asiakkaat kilpailijoitten syliin. Yrityskotisivu edustaa yritystä ja on periaatteessa näyteikkuna Internet käyttäjille. Joten unohdettu vanhaa tietoa sisältävä kotisivu varmistaa negatiivisen kuvan yrityksestä kotisivu kävijöille.

Allekirjoittanut ihmettelee suuresti pienyritysten vähättelevää asennetta suhteessa Internetin voimaan ja kykyyn jakaa tietoa yritysten palveluista ja tuotteista yrityksen näkyvyydestä puhumattakaa.

Nyt joku ajattelee tätä lukiessaan, että onhan meidän firma jos jonkinlaisessa yrityshakemistossa.
Valitettavasti asiat ei oikeasti mene näin. Kun kilpailu asiakkaista kovenee etenkin näin taantuma aikana pitää yritysten oikeasti herätä horroksestaan ja lisätä näkyvyyttään Internetissä.

Markkinointi ei ole kulu vaan sijoitus tulevaisuuteen. Kannattaa muistaa myös, että markkinoinnin tuomat tulokset ei aina näy heti vaan usein myöhemmin tulevaisuudessa.

Ole siellä missä asiakkaasikin on. Internet on paikka mistä nykyaikana tuotteisiin ja palveluihin liittyvä tieto haetaan. Älä jää muiden varjoon vaan ole näkyvillä myös Internetissä.

Terveisin, Ari
ps. alla linkki josta apua kotisivu päivityksiin!

                        
www.datanetti.fi



keskiviikko 1. elokuuta 2012

Päätetyö vs. Hellepäivä

Hellepäivä sisällä 30 astetta lämpöä pakko käynnistää tietokone fiilikset melko hikiset.

Kuinkahan moni tulee ajatelleeksi kuinka vaikeata voi web-suunnittelijan työ olla näin kesähelteillä. Web-suunnittelijan työ on paikallaan istumista helppoa! Väärin ajateltu!! Mieti kun olet istunut paikallasi useamman tunnin keskittyen näytössä olevaan tekstiin/ohjelmointi koodiin, kuinka lähes liikkumatta oleminen jäykistää paikat enkä puhu nyt siitä, sekä ajatus työn tuoma ajoittainen tuskanhiki vallitsevan lämmön kanssa luo uskomattoman epätoivon tunteen.

Tietokone käy kuumana kuin hellankoukku vieläkö pystyn läppäriä kiusata? Ok jatketaan vielä muutama tunti sitten tauko ja läppäri kiinni.

Noniin nyt riitti tältä päivältä web-suunnittelijan sekä tietokoneen kidutus. jatketaan huomenna heti aamusta jos kumpakaan jaksaa herätä.

Helle jatkoja kaikille!!  -Ari


Viikon suosituimmat

Kuukauden suosituimmat

Suosituimmat