sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

MyCashflow verkkokauppa

MyCashflow ilmainen verkkokauppa, mutta jos halutaan oikeasti käydä kauppaa niin maksaahan se tietysti.

www.mycashflow.fi
MyCashflow on helppo käyttöinen monipuolisuudestaan huolimatta ja ohjeita on saatavissa yllinkyllin.
MyCashflow verkkokauppa voi olla ilmainen, mutta rajoituksia on liikaa, että voisi käydä kunnon verkkokauppaa. Tosin eihän kivijalkakauppaakaan ilmaiseksi saa eihän.
Kunnolisen verkkokaupan saadakseen pitää varautua verkkokaupan perustamisessa tulevat kulut joista suurin on kaupan ulkoasun ja toimintojen suunnittelu sekä toteutus. Mitä enemmän verkkokaupan oletusulkoasua muokataan sitä enemmän verkkokaupalle hintaa syntyy.

Web-suunnittelijat varmaan kiittää MyCashflow verkkokauppaa ulkoasun ja toimintojen helposta muokattavuudesta, tosin aiemmin mainittu "helposta" on aika suhteellinen. MyCashflow verkkokaupan muokkaaminen vaatii melkoista osaamista html & css akselilla, mutta kun ne osaa ja javascript että php on hallussa vain taivas on rajana tai ainakin melkein.

Toivottavasti Suomessa tulevat verkkokauppiaat löytävät MyCashflow verkkokaupan ja ottavat omakseen itse luulen että se kannattaa.

Allekirjoittaneen tutkimusmatka MyCashflow verkkokaupan saloihin alkoi www.arifin.fi verkkokaupan myötä, jossa osani oli tekninen toteutus Nettiagentti Oy:n palveluksessa.

Lopuksi muistakaa ilmainen verkkokauppa ei kuulu sellaisen sanavarastoon joka aikoo tehdä tosissaan verkkokauppaa Internetissä.

MyCashflow verkkokaupat
www.datanetti.fi

Ei kommentteja:

Seuraa Blogia sähköpostitse

Viikon suosituimmat

Kuukauden suosituimmat

Suosituimmat