sunnuntai 16. syyskuuta 2012

www.hamina.fi

Näin haminalaisena mielestäni on aika uskomatonta, että Haminan kaupunki antaa tehdä uudet sivunsa vanhentuneella Joomlalla jonka versio on 1.5.
Koska kyseessä on kaupunki luulisi Haminan sijoittavan verkkosivustoonsa edes sen verran, että ei tarvitsisi vanhentunutta Joomla 1.5 versiota käyttää hyvä Hamina.

Vähän tietoa Joomla versio 1.5:destä.
- Virallinen tuki päättyy 26.9.2012 (ei tietoturva päivityksiä)
- Haavoittuvuus mikä mahdollistaa admin oikeuksilla kirjautumisen
- Koska virallinen tuki päättyy ongelmat vai lisääntyvät
- Vastuullinen web-suunnittelija ei käytä enää tätä versiota

Olisi mukava tietää keneltä Hamina on verkkosivustonsa ostanut tosin välillä tuntuu, että asialla ei ole web-suunnittelija tai web-suunnittelutoimisto. Vaan joku joka pystyy tekemään sivuston, mutta ei näe koko kuvaa mikä liittyy verkkosivuston tekemiseen. Tosin en usko että Hamina niin tekisi...... vai oliskohan kuitenkin?

Kun katsoo hamina.fi tai hurmaavahamina.fi sivustoja jää tunne, että kokonaiskuva kyseisten sivustojen kohdalla olisi vähän hakusessa. Liikkeellä ollaan, mutta selkeä suunta puuttuu. Onkohan Haminalla joku joka näitä asioita valvoo vai mennäänkö sinne minne tuuli kuljettaa?

Sitten vielä kun käytetään muita kieliä kuin Suomi on tapana, että käännetään kaikki eikä vain sieltä sun täältä.

www.hamina.fi www.hurmaavahamina.fi


Hamina on mukava kaupunki ja täällä on ihan kiva asua, mutta näin web-suunnittelijana toivoisin, että Hamina satsaisi kotisivuihinsa vähän enemmän. Hamina voi katsella vaikka Kotkan suuntaan näissä kotisivu asioissa.

Terveisin, Ari

Ei kommentteja:

Seuraa Blogia sähköpostitse

Viikon suosituimmat

Kuukauden suosituimmat

Suosituimmat