sunnuntai 26. elokuuta 2012

Kotisivu päivitys

Kotisivu päivitys tarpeellista vai ei?

Usein Internetissä törmää verkkosivuihin joista näkee heti, että kyseinen sivu on täynnä vanhaa tietoa tai sisällöltään puutteelinen.
Kun edellä mainittu tapaus on jonkun harrastelijan kotisivu niin tuskin sivulla kävijää sen enemmän harmittaa vaan vaihdetaan toiselle verkkosivulle.

Mutta kun tiedoiltaan vanhentunut tai muuten vajavainen kotisivu on toimivan yrityksen, koko paletti menee uusiksi.
Jos yrityksen kotisivu on vanhentunut tai vajavainen kotisivu päivitys on suotavaa pikavauhtia ihan yrityksen imagonkin kannalta.

On tärkeää ymmärtää yrityksen kotisivun tärkeys informaation jaon ja yrityksen löydettävyyden kannalta.

Surkea yritys kotisivu on kuin kivijalkamyymälän tyhjä näyteikkuna rikkinäisine käyntiovineen, jolloin homman lopputulos on asiakaskato ja luottamuksen puute.

Yrityksen kotisivu, joka sisältää vanhentunutta tietoa tai on muuten toteutukseltaa epämääräinen on varmin tapa hätistää kiinnostuneet asiakkaat kilpailijoitten syliin. Yrityskotisivu edustaa yritystä ja on periaatteessa näyteikkuna Internet käyttäjille. Joten unohdettu vanhaa tietoa sisältävä kotisivu varmistaa negatiivisen kuvan yrityksestä kotisivu kävijöille.

Allekirjoittanut ihmettelee suuresti pienyritysten vähättelevää asennetta suhteessa Internetin voimaan ja kykyyn jakaa tietoa yritysten palveluista ja tuotteista yrityksen näkyvyydestä puhumattakaa.

Nyt joku ajattelee tätä lukiessaan, että onhan meidän firma jos jonkinlaisessa yrityshakemistossa.
Valitettavasti asiat ei oikeasti mene näin. Kun kilpailu asiakkaista kovenee etenkin näin taantuma aikana pitää yritysten oikeasti herätä horroksestaan ja lisätä näkyvyyttään Internetissä.

Markkinointi ei ole kulu vaan sijoitus tulevaisuuteen. Kannattaa muistaa myös, että markkinoinnin tuomat tulokset ei aina näy heti vaan usein myöhemmin tulevaisuudessa.

Ole siellä missä asiakkaasikin on. Internet on paikka mistä nykyaikana tuotteisiin ja palveluihin liittyvä tieto haetaan. Älä jää muiden varjoon vaan ole näkyvillä myös Internetissä.

Terveisin, Ari
ps. alla linkki josta apua kotisivu päivityksiin!

                        
www.datanetti.fiEi kommentteja:

Seuraa Blogia sähköpostitse

Viikon suosituimmat

Kuukauden suosituimmat

Suosituimmat