keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Pätkät.fi. Kilpailuta web-projektisi

"Pätkät.fi tarjoaa pk-yrityksille ja yksityisille kuluttajille mahdollisuuden löytää etsimänsä palvelu jättämällä siitä toimeksianto pätkät.fi-sivustolla. Ensimmäisessä vaiheessa sivustolla keskitytään välittämään erilaisia suunnittelu- ja sisällöntuotantopalveluita, kuten mainontaa ja markkinointia, graafista suunnittelua, hakukoneoptimointia ja käännös- ja tekstipalveluja."
(Lähde:patkat.fi)Itse kuulin tästä palvelusta vasta hiljattain ja kuitenkin olen netissä päivittäin aiheen tiimoilla, joten Pätkät.fi ei ole panostanut näkyvyyteen kovin paljoa mikä lienee harmi itse palvelun kannalta. Kannattaisi panostaa Internet näkyvyyteen voimakkaammin.

Pätkät.fi palvelu auttaa varmasti monia palveluntarjoajan valinnassa, koska tarjouspyyntöihin tulee yleensä runsaasti kaiken tasoisia tarjouksia.

Tässä lienee Pätkät.fi palvelun akilleen kantapää. Miten joku joka haluaa esimerkiksi yritykselleen kotisivut pystyy käsittelemään saamansa tarjoukset ja saamaan juuri itselleen sopivan palveluntarjoajan?
Tarjouksia voi olla 15 ja hinta skaala saattaa olla esim. 200-1500 euron välillä jostakin työstä mikä on aika paljon. Halvin vai kallein siinä tuhannen taalan kysymys. Vastaus kysymykseen löytynee tarjouksien sisällöstä ja hinnan puolelta varmaan siitä puolesta välistä.

Myös näissä asioissa kannattaa muistaa, että jos tarjous tuntuu liian hyvältä ollakseen totta kannattaa katsoa toista tarjousta.

Toivottavasti Pätkät.fi palvelusta pysyy poissa se osa freelancereista jotka etsivät ja tarjoavat palveluitaan naurettavan alhaisilla hinnalla. Ei siinä mitään pahaa että on kilpailua. Kyse on enemmänkin siitä, että kun esimerkiksi joku tekee verkkokaupan 200 euroon asiakas ei varmaan saa muuta kun perus verkkokaupan ja siinä kaikki! Entäs kun aletaan puhua maksujärjestelmistä ja varastonhallinnasta mitäs sitten? No eihän tähän hintaan muuta saa. Kaiken kukkuraksi tälläinen toiminta karkoittaa sen osan palveluntarjoajista, jotka kykenevät web-projektien kokonais hallintaan omaksi ja  asiakkaan eduksi.

Tässä linkki kyseiseen palveluun. www.patkat.fi

Allekirjoittanut toivottaa Pätkät.fi palvelulle menestystä ja lisää näkyvyyttä.


Ei kommentteja:

Seuraa Blogia sähköpostitse

Viikon suosituimmat

Kuukauden suosituimmat

Suosituimmat