torstai 9. helmikuuta 2012

Kuntauudistus pakkopullaa suomalaisille!

Kuntauudistus Suomessa luo voittajien ja häviävien leirit. Voittajat suuret kunnat ja kaupungit ja taas häviäjiä ovat pikku kunnat ja niiden asukkaat.

Kuntauudistus

Muistan ajan kun huoltoasemilla oli palvelua, huoltohallit ja niissä omat Sulo Vileenit kuten myös pikku kioskit ja lukemattomat pikku kaupat.

Enään ei ole Suloja korjaamohalleissa kioskit ovat ketjujen omistuksessa, kuten myös pääsääntöisesti kaupat, toki poikkeuksiakin löytyy.

Nyt meiltä viedään pikku kunnat ja kaupungit! Yhteiskunnan palvelut siirretään kasvukeskuksiin. Matkat palveluiden luo kasvavat ja kasvavat kiitos tulevan kuntauudistuksen.

Mitä luulette käyvän pikkukaupungille, josta katoaa verotoimisto, Kela, ulosottotoimisto, kaupungin virastot ja terveyspalvelut? Pikku kaupunki muuttuu isomman lähiöksi jossa kukaan ei haluaisi asua.

Kuntauudistus ja kuntien pakkoliitokset sanoja, jotka saavat allekirjoittaneen niskakarvat pystyyn. Mutta ei auta jätkän napina kun isot mellastaa on vastaan otettava kun pakolla annetaan.

Kai tämä tulevaisuudessa johtaa tilanteessa yksi maa, yksi kunta tai kuningaskunta ja kaikki säästöjen nimeen.

Hurraa kuntauudistus!!! Jippii pakkoliitokset!!! Tervemenoa lähipalvelut!!! Toivottavasti kunnat alkavat kapina linjalle ja säilyttävät omat itsemääräämisoikeutensa.

Ei kommentteja:

Seuraa Blogia sähköpostitse

Viikon suosituimmat

Kuukauden suosituimmat

Suosituimmat