perjantai 19. elokuuta 2011

Hetki elämääni: Työhaastattelut!

Opiskelin  valmistuin siis työnhakuun! Haen sinne sun tänne ei vastausta. Miksi? olenko liian vanha? Eikö koulutus riitä? Ajatuksissani kysymyksiä riittää, mutta jatkan hakemuksien lähettämisiä.

Ensimmäinen vastaus tuli henkilöstöä välittävästä yrityksestä, jossa pyydettiin työhaastatteluun. Menin ja tulin haastatelluksi. Myöhemmin vastaus email:iin, et tullut valituksi. Ei se mitään ei kannata lannistua.

Ja taas tuli vastaus, joten menin haastatteluun. Haastattelijan ensimmäinen lause: "Halusin nähdä henkilön, joka lähetti näin hyvän hakemuksen ja CV:N" Hienoa vain sen takia näin vaivaa tehdä työhakemuksen ja otin vapaata töistä, että joku näki sen tehneen henkilön! Tuntuipa hyvältä.

Alkoi potuttaa koko työnhaku!! Ahaa tuolla haetaan aluemyyntipäällikköä, siis piruuttani hakemus sinne. Höh sitä kummastusta kun vastauksessa email:iin luki kutsu työhaastattelun.
Eikun työhaastatteluun selvis että, hakijoita on yli viisikymmentä ja toiselle kierrokselle pääsee vain kolme hakijaa!?
Arvaatteko sitä tilannetta kun tuli email olette valittu toiselle haastattelu kierrokselle!

Ei hitto mitä on tapahtunut! Minä aluemyyntipäälliköksi?? Mitäs nyt tapahtuu eihän tämä voi mennä näin? Töistä vapaata Lahteen työhaastattteluun hurjia odotuksia täynnä. Testit onnistu. Ei pelottanut kolmen haastattelija ristikuulustelu. Tuntu hyvältä jäi hyvä fiilis. Viikko meni ja vastaus puhelin soitolla et tullut valituksi! Jos olisi haettu Lahteen Valinta olisi ollut Sinä. Puhelussa ilmoitettiin, että pääsin kahden parhaan joukkoon hienoa! Jotenkin se ei lämmittänyt, mutta nostihan se työnhaku haluukkuutta selvästi.

Taas kutsu työhaastatteluun ja samanlaiseen hommaan. Työhaastattelu Kotkassa kävin ja tulin haastatelluksi. Joten odotin vastausta ja odotin ja odotin ei hitto voishan ne edes vastata!! Soitin ja vastaus seuraavallainen "Tiedot hävinnyt jotenkin" just joo. Tosi mukavaa näin vaivaa tehdä työhakemuksen ja CV:n otin vapaata töistä ja ei edes vaivaiduta vastata!!!

Toivoisin yrityksiltä jotka etsivät uutta henkilökuntaa, että vaivaituisivat ilmoittamaan henkilöille joita ei tullut valituiksi miten valinta prosessissa on käynnyt. Ei kai se ole liikaa vaadittu.

Työnhakeminen on aikamoista touhua, jossa voi tulla tunne siitä että ei kannata, mutta kannattaa se kuitenkin usko vaan.

Itselläni on se tilanne että työhaastattelut ovat jääneet taakse, koska ei minua kukaan palkkaa kuitenkaan. Siis otin ohjakset omiin käsiin ja keskityin Internettiin ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Kaikille teille jotka haette töitä toivon jaksamista ja voimaa työnhauissa sekä työhaastatteluissa, vaikka työntekijöitten hakijat tuntuisi teidät unohtavan teidät kun teitä ei ole valittu. Reiluus ei ole muoti sana työnhaku saralla.

Ei kommentteja:

Seuraa Blogia sähköpostitse

Viikon suosituimmat

Kuukauden suosituimmat

Suosituimmat