sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Virtuaali-käyntikortti

Virtuaali-käyntikortti on oikeasti halvin tapa viedä yritys Internettiin.

Virtuaali-käyntikortti on hyvä etenkin juuri perustetuille yrityksille, jotka tarvitsevat yritykselleen verkkotunnuksen ja sähköpostit toimintaan mahdollisemman nopeasti ilman suuria kuluja.

Virtuaali-käyntikortissa on yrityksen tuote/palvelu kuvaukset yritys- ja yhteystietoineen. 

Samalla yritys saa itsensä esille hakukoneissa, eikä tarvitse heti liittyä kaikenlaisiin yrityshakemistoihin etenkin niiden kalleuden vuoksi suhteessa hyötyyn.

Usein haetaan edullista tapaa saada näkyvyyttä hakukoneissa, mutta kotisivut maksaa kunnolla tehtynä monesti liikaa. 
Virtuaali-käyntikortti on mainio tapa aloittaa yrityksen näkyvyys kampanja Internetissä pikkurahalla ja myöhemmin iskeä hakukone tuloksissa kärkeen hyvin suunnitelluilla kotisivuilla.

DataNetti Virtuaali-käyntikortti

Kun virtuaali-käyntikortti on mahdollisemman selkeä ja yksinkertainen ilman ylimääräisiä lisäkkeitä se mahdollistaa edullisen hinnan. Virtuaali-käyntikortti on kätevä silloin kun yrityksen kotisivuihin investointi ei ole ajankohtaista, mutta yritys olisi hyvä löytyä Internetistä. 

Virtuaalikäyntikortti sopii myös henkilökohtaiseksi käyntikortiksi Internettiin. Henkilökohtaisen virtuaalikäyntikortin etuina on helppo jaettavuus esim. sähköposti, käyntikortti. Virtuaalikäyntikortti tuo myös tullessaan oman verkkotunnuksen mikä on kätevä omassa sähköposti osoitteessa.

Eikä tämä palvelu ole hinnalla pilattu!
70€/vuosi + alv.23%

Tutustu DataNetin Virtuaali-käyntikorttiin

Terveisin, Ari

Ei kommentteja:

Seuraa Blogia sähköpostitse

Viikon suosituimmat

Kuukauden suosituimmat

Suosituimmat